© 2013 - 2020, FirmaGuide.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media. - Kontakt oss - Sidekart
Annonse
Artikkel
Beste Nettbutikk
Eiendomsmegler.no
Firma Guide
Backpacking i Malaysia
Naturvakre og eksotiske Malaysia er en destinasjon du ikke vil gå glipp av, hvis du reiser som backpacker. Malaysia har nemlig mye å by på. Her kommer 3 ting du kan se frem til som backpacker i Malaysia.

  1. Været. Det tropiske klima i Malaysia betyr varme temperaturer mellom 20 og 30 grader. Du kan tilbringe tid på fantastiske strender, hvor vannet også har en behagelig temperatur, hvilket gjør det attraktivt å både snorkle og dykke. 

  1. Spennende aktiviteter. Malaysia er selvfølgelig ikke kun strand og sol. Landet byr på aktiviteter og opplevelser for alle, og du kommer ikke til å kjede deg. Du kan for eksempel vandre rundt i de flotte te-plantasjer, dra ut og dykke, se vakre vannfall, padle i kajakk, hilse på ville aper, gå på en stor gangbro over tretoppene på tropeøyen Langkawi eller dra på shopping i Georgetown, som er på UNESCOs verdensarvliste.

  1. Et touch av vesten i Asia. Malaysia er et av de asiatiske landene som minner mest om den vestlige kultur. Hovedstaden, Kuala Lumpur er svært moderne, og her vil du også møte mange andre backpackere. Spis deg mett i byens streetfood, gå på oppdagelse i spennende templer og dans til den lyse morgen i det pulserende natteliv. Landet har også en fin infrastruktur, så du nemt kommer fra A til B. En stor del av befolkningen kan snakke engelsk, hvilket gjør det mye lettere å reise som backpacker. 

Du vil aldri angre en reise som backpacker i Malaysia. Du får nemlig mye ”backpacker-luksus” for en billig penge i Malaysia.

Hvis du planlegger en lengre backpacker reise, kan du reise videre til Borneo eller Sumatra, hvor det også venter unike opplevelser. Få ditt livs beste opplevelse og bli backpacker i Malaysia.

Backpacking i Malaysia